* Fictie/rechtspersoon -> Levend Mens

Daar ik gestopt ben met het geven van info-dagen en/of Online-meetings hierover wil ik je wel helpen het papierwerk wat ik gebruik uit te leggen in een individueel gesprek (telefonisch). Het eerste wat ik dan wel van je vraag is dat je mijn boekwerken leest en je op basis hiervan aanvoelt dat je bij mij aan het juiste adres zit. Wat voor papierwerk ik gebruik kun je hieronder lezen. Over mijn boeken meer op de pagina interesse.  

* Papierwerk

Ik geef je voorbeelden, een handleiding en conceptbrieven. Het is wel de bedoeling dat je ze zoveel mogelijk "eigen" maakt. Juist als jij ze maakt hebben ze waarde dat is een paradox op wat je altijd hebt geleerd. Ik heb gemerkt dat dat minimaal nog als onwennig wordt ervaren. Als anderen ze voor jou maken waarbij je alleen je eigen persoonlijke gegevens erin verwerkt dan is dat toch echt het systeem waarin jij bent opgegroeid. Uiteindelijk verandert er dus niets, je bent én blijft in de matrix. Bij het mens-zijn hoort authenticiteit, je zult het dus over een andere boeg moeten gooien. Het is mij inmiddels wel gelukt het papierwerk dusdanig eenvoudig te maken dat je je eigen dingen/authenticiteit er makkelijk in kwijt kunt.

1. Levend Mens Bewijs (LMB): Als jouw identiteit op een ID of paspoort dood is, creeer je je eigen In-Leven-Verklaring op papier. Ik noem dat je Levend Mens Bewijs. Deze is gebaseerd op je geboorte-akte. Deze kun je opvragen bij de gemeente waar je vroeger bent aangegeven, dit kan dus anders zijn dan waar je nu verblijft. Als je al een keer getrouwd bent (geweest) dan heb je deze route al een keer gevolgd. Je kunt ook alleen de geboorte-akte gebruiken als je geen volledige LMB wenst, maar het maakt het wel af.

2. Kennisgeving van Aansprakelijkheid (Handelsvoorwaarden, Motu Proprio, deur/pand/erfkaartje)


3. Levend Mens Algemene Voorwaarden (je eigen ZekerheidsstellingsOvereenkomst). Dit is eigenlijk het document wat je als bijlage bij elke correspondentie ter ondersteuning mooi kunt opsturen. Zeer sterk, duidelijk en dan weten de hoge pieven echt wel met wie ze te maken hebben. Dit document zul je ook als 1e ter inzage krijgen. 


4. Levend Mens Conceptkennisgevingsbrief burgemeester. Eigenlijk is het hele systeem crimineel en is er van ge-autoriseerd bestuurs- of strafrecht geen sprake. Dat wordt je wel duidelijk als je mijn boeken hebt gelezen. Als jij het wenst of indien het nodig is kun jij hem laten weten dat je weer leeft en dat hij geen enkel gezag meer heeft want: Alles is fictie, behalve de Mens; daarmee is de Mens de autoriteit. Aangaande de Trust is hij nog wel de 
beheerder (Trustee) dus als jij hem als begunstigde daarvan een opdracht wilt geven dien je dat bij hem te doen. Of je deze brief nou wel of niet op gaat sturen, je krijgt hem erbij zodat je hem kunt activeren indien gewenst.

* Tot slot...

Een aantal inzichten zijn mij het afgelopen jaar duidelijk geworden. Inzichten die ik ook toepas in het Levend Mens Zijn en die ik graag met jou deel:

1. Achter het systeem aanlopen is een erg onverstandige keuze, zeker daar we ons ervan willen ontkoppelen. Daarom is gekozen voor hooguit één kennisgevingsbrief richting het ambtenaren-apparaat, zoals hierboven gezegd is dat de niet--meer-jouw-burgemeester van de gemeente waar jij verblijft. Verder geldt dat het systeem jou maar op zoekt. Als jij je goed traint in je échte Rechten dan is dat een veel betere optie dan achter hun aan lopen. 

2. Zoals al eerder gezegd schrijf ik in normale mensentaal; we schrijven zoals we praten, en praten zoals we schrijven. Ben zelf ook begonnen met Syntax-/Quantam Grammar maar had al gauw in de gaten dat we hier de plank mee zouden misslaan. Waarom zouden we ons weer moeten aanpassen aan taalcodes die anderen voor ons bedacht hebben. Dat lijkt me niet de bedoeling als we de matrix achter ons willen laten. Daarnaast lijkt me het ook respectvol dat als je iemand aanschrijft hij/zij het kan lezen. Verder is het papierwerk volledig autonoom. Alles is van, voor en door jou. Niets gaat via het systeem, alleen op deze manier kun je de beste bruggenbouwer zijn naar de nieuwe wereld.

* Oh ja, ook nog...

Oók wij Levende Mensen hebben een aantal dingen niet in de hand. Die hebben te maken met de Law of Attraction, datgene wat boven het menselijke staat. Elke keuze heeft consequenties, garanties bestaan niet, de natuur geeft en neemt, je `verliest` ook wel eens, om later een paar stappen vooruit te gaan, etc. Het onderstaande filmpje kan je daar hopelijk goed bij helpen: https://youtu.be/nQ7XCalQfx0

* Indien nog interesse? Klik dan door naar de volgende pagina...