Interesse...


Je hebt blijkbaar interesse dat is mooi. Nou is het me gelukt met de ervaring die ik in deze wereld heb opgebouwd de materie helder en bondig op te schrijven. Dit heb ik vertaald in 3 boeken/schrijfsels die in dezelfde taal geschreven zijn als dat ik hier ook met je 'praat,' normale mensen-taal of zoals vaak gehoord Jip-en-Janneke-taal.  Leo Stolstoy zegt hierover, ......................(zie foto) Het wordt op prijs gesteld, zeker daar deze materie regelmatig als zeer veel, intens of `zwaar` ervaren wordt. Het is me gelukt om veel bewijsmaterialen boven tafel te kunnen krijgen, deze staan in de boeken vermeld daarnaast maak ik ook gebruik van links zodat je makkelijker en sneller inzicht krijgt in de materie.  

Boeken...


Ondervermelde boeken kun je bij mij bestellen door me een mail te sturen die je onderaan de pagina ziet. Het zijn  
e-boeken. Om de stof beter begrijpbaar te maken staan er ook meerdere links in. Je krijgt de boeken dus digitaal geleverd.


1. Vrij Levend Mens (25 pagina`s)
Dit handelt zich over de stof aangaande wat nou precies het Levend zijn kenmerkt, hoe ze het voor mekaar gekregen hebben een persoon van je te maken. Goed omschreven wat de consequenties daarvan zijn en hoe je dat weer kunt recht zetten, eventueel ook op papier. Wat nou de échte betekenis is van soeverein en/of autonoom zijn etc. Het herbergt veel bewijsmaterialen en meerdere interessante links.

2. Alles over de Trust en de Trust-law (6 pagina's)
Een erg belangrijk element in het Mens-zijn is kennis hebben van de Trust en de Trust-law. Omdat je eerst goed begrip moet hebben van de stof is het handig dat je boek 1 gelezen hebt en begrepen. Dat maakt dit schrijfsel een makkelijker vervolg. Het hoort eigenlijk bij mijn 1e boek maar gezien de opbouw is het toch handiger dat ik hem apart lever.

3. Ken je Recht
(9 pagina`s)
Een simpel overzicht wat ik vooral heb geschreven voor ondernemers, boeren en/of MKB'ers. Op dat vlak kan er bij hen nog wel het één en ander bijgespijkerd worden. Heb het zowel vanuit de Rechtspersoon als de Common Law belicht. Zelf ben ik geen voorstander van de Rechtspersoon-benadering maar heb wel een mooie twist gevonden om het probleem hieromtrent te ontlopen. Hoe? Dat leg ik je graag uit in dit boekje, beter gezegd reik je hierin handvaten aan.

* Hiermee heb je een mooi overzicht over alles aangaande de Levende Mens-materie *

Wil je deze boeken ontvangen dan vraag ik daar een bijdrage van 10 euro voor. 
Als je deze bijdrage overmaakt op: NL 12 RABO 0104706392, t.n.v. P. Bakker, o.v.v. donatie boeken krijg je ze z.s.m. toegestuurd.
Laat me via de mail (zie onder) even weten dat je hebt voldaan, ik kijk namelijk niet elke dag op mijn rekening.
 
Ik heb ook een nieuwsbrief, die ik 1 (evt. 2) keer per maand stuur.
Wil je daar geen gebruik van maken, geef dat dan ook even aan.

-> Na het lezen van de boeken? Wat dan? Kijk daarvoor op de volgende pagina; en nu?

Contact

  E-mail: